Niet de gewenste resultaten voor SWPN tijdens IDM ronde op de Red Bull Ring

SWPN, partner van Stichting Zorgeloos Kind moest hard werken voor de resultaten tijdens de vijfde ronde van het IDM kampioenschap op de Red Bull Ring. Bastien Mackels finishte als zevende en negende in de IDM Superbike klasse, terwijl Melvin van der Voort twaalfde werd na een goede tweede race in de IDM Supersport 600 categorie.

Voor de vijfde en voorlaatste ronde van het IDM kampioenschap 20...

Stichting Zorgeloos Kind was op zondag 15 augustus te gast bij het motorraceteam SWPN / Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind tijdens het IDM raceweekend op het TT-circuit van Assen. De gezinnen konden vanuit de VIP-box van Stopaq de races van ‘onze’ coureurs Bastien Machels en Melvin van der Voort uitstekend volgen. Omdat beide coureurs dubbele races rijden tijdens een weekend ...

SWPN, partner van Stichting Zorgeloos Kind heeft een enerverende thuisrace van het IDM kampioenschap in Assen achter de rug. Bastien Mackels finishte als vierde en tiende in de IDM Superbike races. Melvin van der Voort maakte opnieuw veel progressie en finishte als dertiende in de IDM Supersport 600 wedstrijd.

In het weekend van 13 t/m 15 augustus reed SWPN de thuisrace in het IDM kampioensch...