Stichting Zorgeloos Kind gaat weer op reis!

Het geduld werd redelijk op de proef gesteld, maar na bijna 1,5 jaar hebben we weer een grote reis op de agenda staan. Van 8 t/m 10 oktober gaat Stichting Zorgeloos Kind weer met een hele grote groep gezinnen naar de Efteling. Stichting Zorgeloos Kind blij, Ziekenhuizen blij en vooral de gezinnen die een uitnodiging ontvangen vanuit de ziekenhuizen, zijn enorm blij. Wat hebben wij dit gemist en wa...

SWPN, partner van Stichting Zorgeloos Kind heeft met Bastien Mackels opnieuw een podiumplaats gescoord in de IDM Superbike klasse op Most. Melvin van der Voort kan ook terugkijken op een goed weekend in de IDM Supersport 600 klasse met een negende plaats in de eerste race als beste resultaat.

Nadat Bastien Mackels en Melvin van der Voort een aantal weken terug een goede test hadden gedraaid o...

SWPN, partner van Stichting Zorgeloos Kind is sterk begonnen aan het IDM seizoen 2021. Bastien Mackels wist een podium te scoren in de eerste IDM Superbike race en kwam in de tweede race als vierde over de finish. Melvin van der Voort kende uitstekend debuutweekend op de Yamaha R6, waarin hij als zevende en twaalfde wist te finishen in de IDM Supersport 600 wedstrijden.