SWPN


SWPN staat voor Stichting Wegrace Promotie Nederland en is officieel partner van Stichting Zorgeloos Kind. De Stichting is opgericht in 2010 door 3 ondernemers uit de Betuwe nl. Stephan Singer van het gelijknamig rietdekkersbedrijf, Sjaak Vondel directeur van Geurts Conservenfabriek B.V. en Aart de Wit van de Wit Hekwerk BV., allen uit Dodewaard.

SWPN partner van Stichting Zorgeloos Kind heeft als doelstelling om jonge coureurs de kans te geven zich te ontwikkelen, om zo de top van de Nederlandse motorsport te bereiken. Daaraan gekoppeld generen wij gelden voor het goede doel Stichting Zorgeloos Kind.

SWPN partner van stichting Zorgeloos Kind probeert ernstig of langdurige zieke kinderen inclusief het hele gezin een dag te bezorgen waardoor de ziekte even naar de achtergrond wordt verdrongen. Onze doelgroep bestaat uit kinderen c.q. jongeren tot ongeveer 21 jaar. Wij helpen gezinnen waarvan een kind is getroffen door een ernstige of langdurige ziekte en dat in de breedste zin van het woord.

We hebben goede contacten met veel ziekenhuizen en deze melden gezinnen aan voor b.v. Eredivise voetbalwedstrijden (FC Twente, PEC Zwolle , en in de toekomst mogelijk ook Vitesse en NEC) Dit alles wordt gesponsord door de betreffende Eredivisie clubs. Uiteraard ontvangen wij tijdens onze ONK races altijd een aantal gezinnen die dan een VIP-behandeling krijgen met alles erop en er aan in onze (door Stopaq gesponsorde) VIP-box.

Verder organiseren wij nog vele andere evenementen. Deze evenementen kunnen zijn tot vermaak van de gezinnen of om gelden te genereren voor de stichting waar we vervolgens weer andere evenementen mee kunnen organiseren. In december 2013 is SWPN / Stichting Zorgeloos Kind voor het eerst met een aantal gezinnen met zieke kinderen naar de Winter Efteling geweest. Deze gezinnen werden 2 dagen lang volledig verzorgd inclusief hotelovernachting. Ons streven is om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken, mits de financiële situatie dit toe laat. Samen met Stichting Onze Ballon zijn wij ook eigenaar van een heteluchtballon, waarmee regelmatig ballonvaarten met zieke kinderen en hun gezinnen worden gemaakt.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.swpn.nl en/of www.stichtingzorgelooskind.nl

SWPN Officieel Partner Stichting Zorgeloos Kind

SWPN Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Wegrace Promotie Nederland
  •  
  • Houtmanskampweg 5
  • 6669 MZ Dodewaard
  •  
  • IBAN: NL92 RABO 0328032611
  • Email: [email protected]