Stichting Zorgeloos Kind wenst u het allerbeste!

Het is weer eind december. Voor veel mensen een prachtige maand met Kerst en Oud & Nieuw. Terugkijken op de mooie dingen van afgelopen jaar, maar ook weer vooruit kijken en plannen maken voor het nieuwe jaar. Dit klinkt allemaal heel aannemelijk, maar helaas gaat dit niet voor ieder gezin op. Er zijn vele gezinnen waar ze juist de Kerst het liefste overslaan, omdat dit juist weer pijnlijke herinneringen oproept. Voor deze gezinnen worden de donkere dagen voor Kerst echt letterlijk donkere dagen. Dagen dat het gemis van hun kanjer juist nog groter is dan al die andere dagen.

In de 16 jaar dat we nu actief zijn met Stichting Zorgeloos Kind, hebben we echt enorm veel gezinnen leren kennen. Gezinnen waarvan het leven ‘tijdelijk’ of soms zelf voor eeuwig op zijn kop staat. Gezinnen waarvan hun Kanjer het gevecht tegen de ziekte niet heeft gewonnen en is overleden. Een enorm litteken heeft zich gevormd in het leven van deze gezinnen. Littekens die juist op deze dagen weer open gaan en gaan bloeden. Voor deze gezinnen is Kerst geen mooi feest meer en is het Nieuwjaar wensen ook niet iets waar hals reikend naar wordt uitgekeken.

Ik hoop dat iedereen die dit leest ook deze Kerst even stil staat bij deze gezinnen en voor deze gezinnen een kaarsje wil branden. Veel kinderen worden gelukkig weer beter na een slopende ziekte, maar deze gezinnen hebben dit helaas niet mee mogen maken. Deze gezinnen hebben hun Kanjer los moet laten, terwijl ze zo hard hebben gestreden om het gezin compleet te houden. Wij wensen deze gezinnen een liefdevolle Kerst toe met hopelijk toch wat lichtpuntjes van mooie herinneringen.

Wij van Stichting Zorgeloos Kind wensen u een prachtige Kerst en een gelukkig nieuwjaar toe.


SWPN Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Wegrace Promotie Nederland
  •  
  • Houtmanskampweg 5
  • 6669 MZ Dodewaard
  •  
  • IBAN: NL92 RABO 0328032611
  • Email: [email protected]