Stichting Zorgeloos Kind helpt Nick in zware strijd

Nick en Ruben zijn een 17-jarige tweeling uit het zuiden des lands. Altijd samen en beide fanatieke rugby-spelers. Al voor 2021 heeft deze familie veel meegemaakt wat betreft ziekten, maar telkens is dit weer goed gekomen. Begin dit jaar kreeg Nick klachten en na onderzoek werd er in het ziekenhuis AML ( Acute Meyloide Leukemie) vastgesteld. Vanaf dat moment staat het leven van dit gezin op zijn kop en staat natuurlijk alles in het teken van Nick.

Nick is een sportieve en sterke jongen met een passie voor Rugby. Samen met zijn tweelingbroer is hij fanatiek in deze sport en zijn ze moeilijk te stoppen. Ja en dan wordt er AML bij Nick geconstateerd, en veranderd ervoor Nick en voor het hele gezin het mooie en onbezorgde leven. Nick wordt snel opgenomen in het PMC in Utrecht waar hij direct begint met een zware chemokuur. Net voor dat Nick na de 1e kuur naar huis mag, treden er complicaties op en wordt Nick erg ziek. Ook nu na de 2e chemokuur is Nick maar heel even thuis geweest. Weer wordt Nick erg ziek met van allerlei complicaties en nu ligt hij al weer lange tijd in het ziekenhuis. Voor het hele gezin staat nu het hele leven op zijn kop. Vader en moeder leven nu deels in het zuiden en deels in Utrecht en kan er maar amper worden gewerkt.
 
 
Stichting Zorgeloos Kind gaat uiteraard dit gezin helpen om zich financieel staande te houden in deze lastige situatie. Alles om ervoor te zorgen dat het hele gezin zich kan richten op het weer beter worden van Nick. Nick blijft (zoals je ziet op de foto) altijd positief. Uiteraard is broer Ruben eensgezind met Nick en heeft daarom ook zijn mooie rode haarbos compleet af laten scheren.
 
 
Wij wensen het gezin veel kracht toe en uiteraard hopen we dat Nick deze strijd snel gaat winnen en weer heerlijk kan sporten en naar school kan gaan.


SWPN Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Wegrace Promotie Nederland
  •  
  • Houtmanskampweg 5
  • 6669 MZ Dodewaard
  •  
  • IBAN: NL92 RABO 0328032611
  • Email: [email protected]