Gezinnen genieten twee weekenden op rij van spannende races!

Twee weekenden achter elkaar kwam het motorraceteam SWPN / Official Partner of Stichting Zorgeloos Kind in actie op het TT-circuit van Assen. Het 1e weekend waren de races tijdens de Jack’s Racing Day, welke voor SWPN / SZK als training werden gezien. Het 2de weekend was voor de zesde ronde in het IDM (Duits Kampioenschap). Beide weekenden hadden wij de beschikking over de VIP-box van de EG groep en had Stichting Zorgeloos Kind veel gezinnen te gast die alles graag van dichtbij wilden meemaken. Beide weekenden waren een groot succes en wij kijken ook zeer tevreden terug op deze drukke maar fantastische dagen.

De populariteit van de motorsport in Nederland lijkt ieder jaar minder en minder te worden. Er wordt niet of nauwelijks aandacht aan besteed in de media en veel mensen weten niet eens dat er hele mooie races plaatsvinden waarvoor je niet ver hoeft te reizen. Stichting Zorgeloos Kind heeft veel contacten binnen de grootste ziekenhuizen in Nederland, en daar lijkt de populariteit van de motorsport juist toe te nemen. Ieder jaar krijgen we meer aanmeldingen en ook dit jaar waren er veel gezinnen die graag een van de raceweekenden aanwezig wilde zijn op het TT-circuit van Assen.


Beide weekenden werden de gezinnen al vroeg bij de ingang van het circuit welkom geheten en werden ze begeleid naar de VIP-box van de EG-groep. Alles was weer tot in de puntjes geregeld wat betreft eten en drinken. Ook de plek waar de races kunnen worden gevolgd is echt een toplocatie.

Uiteraard zijn alle gezinnen de paddock op geweest. Bij Damen Leathers op visite om te kijken hoe de beschermende kleding eruitziet en wordt gemaakt, de coureurs ontmoeten in de pitbox en luisteren naar het verhaal over hoe het allemaal werkt in de motorsport. En dan als kers op de taart konden de kinderen op de motoren plaatsnemen om zo samen met de coureurs Melvin, Bastien en Rob op de foto te kunnen.


Alle drie onze coureurs hebben er weer veel fans bij! Het was fantastisch om te zien hoe de kids de spannende races hebben gevolgd. Overigens waren het niet alleen maar de kinderen die fanatiek waren, maar ook papa en mama waren druk met de aanmoedigingen.

Terugkijkend op deze weekenden kunnen we maar een ding zeggen: Het was geweldig om zoveel gezinnen te mogen ontvangen. Wat hebben wij genoten van jullie komst en aanmoedigingen. Wij wensen de gezinnen heel veel energie om de strijd tegen de ziekte weer aan te gaan en hopen dat jullie door de weekenden weer de batterijen hebben kunnen opladen.

Dank aan de EG Group, TT-Horeca, Damen Leathers en alle andere sponsoren voor het mogelijk maken van deze bijzondere evenementen.


SWPN Facebook

OFFICAL PARTNER OF

  • Stichting Wegrace Promotie Nederland
  •  
  • Houtmanskampweg 5
  • 6669 MZ Dodewaard
  •  
  • IBAN: NL92 RABO 0328032611
  • Email: [email protected]